Gastenboek

Sylvia Smetsers, 24-03-2014


afgelopen vrijdag het kinderfeestje van Joeri gehad ze waren allemaal erg enthousiast en en ze hebben het allemaal erg leuk gehad dank je wel Angelique voor de leuke middag.

gr Sylvia

Angela Peters, 03-03-2014


Ik en mijn mam hebben een super middag gehad. Het was heel erg leuk en vooral ook erg leerzaam. Wellicht zie je ons snel nog een keer terug :) De taart is gistermiddag door de hele familie tijdens carnaval gekeurd en als heeeeeel lekker bevonden!
Groetjes
Angela en Annette.

Lynn, 13-06-2013


Hoi Angelique,
gisteren het kinderfeestje van Lynn (8) gevierd en och wat waren ze allemaal blij en zo trots op hun eigen creatie. En lekkerrrrrr... Ze waren dol enthousiast, dankjewel:)

Vera,01-04-2013


Afgelopen zaterdag hebben wij vrijgezellenfeest gehad, En in de ochtend/middag een workshop bij jullie gevolgd!, Dit was erg geslaagd en zeker gezellig.
Goede en duidelijke uitleg, En handige tips :)

Ga zo door =D

Bernadette, 17-02-2013


Wat een geweldige workshop! Het was gezellig, leerzaam en nog eens lekker ook!!!
Complimenten hoe je het doet! Het is een feest om bij jou een workshop te volgen. Dank je!!!

Groetjes, Bernadette

Monique, 23-01-2013

Hallo,
Onlangs een leuk en gezellig kinderfeestje gehad van onze dochter. Onze workshop cupcakes werd verzorgt door Myrna. De kids vonden het erg leuk en waren heel trots op hun creatie's. Ook smaakte de cakejes erg lekker. Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader. Duidelijke uitleg.

Groetjes Monique, Jos, Anouk, Senna, Kyra, Romy, Kim, Sylvana en Anouk.

Isabel, 19-01-2013

Hoi Angelique,
Het was echt super leuk de workshop stapeltaart maken gisteren! Hij is super mooi geworden en ik heb er enorm van genoten. Ik kom zeker samen met een vriendin gauw nog een keertje terug bij je.

Groetjes Isabel

Seef en Sylvia, 12-01-2013

Hoi Angelique, we hebben een hele leuke middag gehad!! De taart was erg lekker. Dank je wel! Deze dag heeft een gouden randje :)

Riky, 2-9-2012

Laatst hadden we onze zussendag en hebben we een workshop taart versieren bij jou gedaan.
Iedereen heeft er van genoten en we hebben erg veel van je geleerd. En wat waren ze trots op hun eigen gemaakte taart. Heb erg veel leuke reactie's van mijn zussen gekregen.
Bedankt voor de super leuke gezellige en leerzame middag bij jou.

Groetjes Riky

Ank, 30-08-2012

Namens ons groepje (schoon)moeders en (schoon)dochters mag ik zeggen dat de Creativitaart-workshop zeer geslaagd is! Goede locatie (waar het ondanks de hitte van de eerste tropische dag van het jaar aangenaam toeven was) en interessante uitleg over ingrediƫnten en grondstoffen. De instructie was duidelijk en bij een creatieve "crisis" waren er leuke tips en aanwijzigingen van de altijd aardige, geduldige, inspirerende en gepassioneerde gastvrouw Angelique. De eindresultaten waren prachtig en ook nog eens heerlijk! Bedankt voor de leuke middag!

Wieteke, 20-08-2012

Wat een gezellige, leuke en verrassende middag hebben we gehad! Enorm veel keuze in het versieren van de taart. Je uitleg is heel duidelijk en stap voor stap heb je ons verder geholpen.
Het was zeer leuk en de taart smaakte prima! Wie weet tot een volgende keer.

Doesjka, 28-05-2012

hoi hoi ....
.we hebben een leuk vrijgezellenfeest gehad ...
... super leuk om te doen en je deed het super leuk !!...
gr doesjka


Uw naam :
Uw email adres * :
Voer reacties in :
 
 

* Als u een bericht wilt plaatsen heeft u een geldig e-mailadres nodig. Het adres wordt niet gepubliceerd en is niet zichtbaar voor anderen

 

Copyright © 2011-2017 Creativitaart, KvK 51666871